Avtentično doživetje
Monster Roller - Gorski skiro

NORA ZABAVA ZA STARE IN MLADE

 

Spust z gorskim skirojem s pobočja Kanina je ena naših najljubših adrenalinskih aktivnosti: osrečila bo tako drzne ljubitelje adrenalina, kot tudi vse, ki si želite s posebne perspektive uživati v čudovitih pogledih na pokrajino, ki se bo sproti odpirala pred vami. Spust z monster rollerji je noro zabavna aktivnost, primerna za vsakogar, ki zna varno voziti kolo. Zgrabite za krmilo, ne pozabite na ZAVORE in si pričarajte dogodivščino po svoji meri.

Monster roller downhill Kanin

Trajanje aktivnosti: do 2 uri s prevozi (kombi ali krožno kabinska žičnica)
Trasa: 9 km / 540 m spusta
Zahtevnost aktivnosti: srednje zahtevno

Cenik:

Cena odrasli:                          30,00 EUR
Cena otroci od 10 do 12 let:  20,00 EUR

Izposoja Gorskih skirojev je možna v času obratovanja gondole za Kanin in sicer ob 8:00, 10:00, 12:00 in 14:00. V primeru prevoza s kombijem, je ura izvedbe po dogovoru. Zbor je 30 min pred odhodom.

V primeru slabega vremena aktivnost ni izvedljiva.

Monster roller downhill Kanin

 

Opis pustolovščine:


Iz Bovca se s kombijem ali krožno kabinsko žičnico Kanin odpeljemo na približno 1000 m nadmorske višine, od koder se potem po makadamski cesti poženemo proti dolini.
Če pri spustu ne boste ravno podirali osebnega hitrostnega rekorda, ne pozabite s seboj vzeti fotoaparata, saj vas panorama bovške kotline zagotovo ne bo pustila ravnodušnih.
Spust boste zaključili v Bovcu,  540 m nižje.

Za ta adrenalinski podvig uporabljamo »monster-rollerje«, gorske skiroje, ki so primerni za spust po makadamskih cestah.

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si

DRUGI O NAS

To je bila super izkušnja in jo zelo priporočam! Šli smo na turo  s kajakom po reki Soči, ki je bila čudovita. Celotno osebje je imelo veliko znanja  in je bilo ustrežljivo. In z vsemi se je bilo lepo družiti. Vodnik nas je odlično naučil osnov in nam celo dal priložnost, da preizkusimo nekaj težjih tehnik veslanja po reki. Oprema je bila v odličnem stanju in prepričana sem, da neoprenske obleke niso bile še nikoli nošene. Po kajaku smo bili dobili osvežilno pijačo in okusno lokalno poslastico, bovški krafi (zelo okusni!). Bilo je vredno obiska  in rada bi se vrnila po več dogodivščin! To zelo priporočam za novince, družino, prijatelje in skoraj vse, ki se želijo dobro zabavati na čudovitem območju z odličnimi ljudmi.

comicsnake.com