Narava navdihuje mi vodimo
Pustolovski park

PUSTOLOVSKI PARK BOVEC

Pustolovski park Bovec je največji tovrstni park v dolini Soče, zagotovo pa omogoča zadostno dozo adrenalina za vse obiskovalce Bovca, z atraktivnimi pogledi na Julijske Alpe. Skupno ga sestavlja 38 različnih elementov, za vse starostne skupine.

Pustolovski park Bovec

Hvala za obisk! Se vidimo spomladi 2022!

 

Lokacija: BAZA Bovec Šport Center

 

Priporočamo rezervacije!

Pustolovski park Bovec

Proga BEEe – proga za najmlajše (90-130 cm) – 10 preprek (2 x Zipline 15 m + 21 m)

Naša prioriteta je poskrbeti za segment najmlajših obiskovalcev doline Soče. Platforme, ki so nameščene nizko na drevesih omogočajo varno in zabavno pustolovščino tako za otroke kot za starše. 10 zanimivih preprek se zaključi z dvema Ziplinoma v dolžini 15 m in 21 m.

Pustolovski park Bovec Pustolovski park Bovec Pustolovski park Bovec

Proga JUNIOR - proga za otroke od 130-150 cm - 7 preprek (2 x Zipline: 13 m in 11,5 m)

Na progi JUNIOR se bodo najbolje znašli otroci, ki imajo nekoliko več poguma in so dovolj visoki (min. 130 cm), da se lahko varno povzpnejo nanjo. Prepreke so nameščene na višini do 6 m, tako da bo to za marsikoga že kar velik izziv. Proga ima pestro postavitev in vključuje kar 2 Ziplina, saj skrbimo za popolno avanturo na vseh nivojih.

Pustolovski park Bovec Pustolovski park Bovec Pustolovski park BovecProga EXPERT – proga za ljubitelje višine (150+ cm) – 11 preprek (3 x Zipline: 60 m, 27 m in 45 m)

Akcija se začne z Ziplinom v dolžini kar 60 m, nadaljuje s kombinacijo preizkušnje ravnotežja, izzivom višine do 12 metrov in dodatnima Ziplinoma, ki povezujta progo v pravo adrenalinsko izkušnjo.

Pustolovski park Bovec Pustolovski park Bovec Pustolovski park Bovec

Proga Extreme – proga za najdrznejše (150+ cm) – 10 preprek (2 x Zipline: 26 in 20 m)

Visoko v krošnjah dreves, se odpre pogled na Julijske Alpe, extremne prepreke pa poskrbijo, da se počutite kot alpinist, ki se prebija preko teh gora. Vsi ti elementi poženejo kri po žilah in ob zaključku bo zadovoljstvo zmagoslavno.

Pustolovski park Bovec Pustolovski park Bovec Pustolovski park Bovec

Cenik:
Telesna vižina udeleženca:      Cena:
90 - 130 cm                              15 €
130 - 150 cm                             20 €
150+ cm                                    25 €

comicsnake.com