Avtentično doživetje
Pustolovski park Bovec

ZABAVA VISOKO MED KROŠNJAMI

 

Ob vznožju Kanina, v lepi mirni okolici z razgledi na Julijske Alpe, so med krošnjami dreves nameščene lesene platforme z raznimi preprekami in izzivi, ki bodo popestrile urice otrokom in vsem mladim po srcu. V Pustolovskem parku Bovec, ki je z 38 preprekami in s progami različnih višin največji tovrstni park v dolini Soče, se bodo zabavali tako najmlajši kot tudi večji otroci, tisti bolj drzni in vsi ljubitelji podvigov visoko nad tlemi.

Pustolovski park Bovec

Lokacija:

ob recepciji Bovec Šport Centra, pri spodnji postaji Kaninske žičnice

Cenik:

Telesna vižina udeleženca:    

  90 - 130 cm   20 Eur
130 - 150 cm   25 Eur
       150+ cm   30 Eur


Pustolovski park Bovec

Opis Pustolovskega parka Bovec

Proga BEEe – proga za najmlajše (90-130 cm) – 10 preprek (2 x Zipline 15 m + 21 m)


V Pustolovskem parku Bovec smo poskrbeli, da se bodo zabavali tudi naši najmlajši obiskovalci. Platforme, ki so nameščene nizko na drevesih omogočajo varno in zanimivo pustolovščino tako za otroke kot za starše. 10 zanimivih preprek se zaključi z dvema Ziplinoma v dolžini 15 m in 21 m.

Proga JUNIOR - proga za otroke od 130-150 cm - 7 preprek (2 x Zipline: 13 m in 11,5 m)


Na progi JUNIOR se bodo najbolje znašli otroci, ki imajo nekoliko več poguma in so dovolj visoki (min. 130 cm), da se lahko varno povzpnejo nanjo. Prepreke so nameščene na višini do 6 m, tako da bo to za marsikoga že kar velik izziv. Proga ima pestro postavitev in vključuje kar 2 Ziplina, saj skrbimo za popolno avanturo na vseh nivojih.

Proga EXPERT – proga za ljubitelje višine (150+ cm) – 11 preprek (3 x Zipline: 60 m, 27 m in 45 m)


Akcija se začne z Ziplinom v dolžini kar 60 m, nadaljuje s kombinacijo preizkušnje ravnotežja, izzivom višine do 12 metrov in dodatnima Ziplinoma, ki povezujeta progo v pravo adrenalinsko izkušnjo.

Proga EXTREME – proga za najdrznejše (150+ cm) – 10 preprek (2 x Zipline: 26 in 20 m)


Visoko v krošnjah dreves, se odpre pogled na Julijske Alpe, ekstremne prepreke pa poskrbijo, da se počutite kot alpinist, ki se prebija preko teh gora. Vsi ti elementi poženejo kri po žilah in ob zaključku vas bo preplavilo zmagoslavno zadovoljstvo.