Narava navdihuje mi vodimo
Rafting

SPUST Z RAFTOM PO SOČI JE OPRAVEK ŠTEVILKA 1 ZA OBISKOVALCE DOLINE SOČE

Zabava, timski duh, adrenalin in razgledi na dolino s skoraj ribje perspektive. Več skoraj ne morete zahtevati in pričakovati :-)! Rafting je namenjen skoraj vsakomur, saj ne potrebujete tehničnega predznanja, vseeno pa morate znati plavati in biti pripravljeni na veliko avanturo! Raftanje je ekipni šport in da boste čim bolj uživali, boste sodelovali s svojo ekipo na čolnu. Poleg vodnika sta na raftu še najmanj dve osebi, največ pa osem oseb. Večje skupine seveda razdelimo na primerno število raftov. Reka Soča ima različne težavnostne stopnje, tako da lahko spust prilagodimo obiskovalcem, uskladimo sposobnosti in želje gostov ter razmere na reki.

Soča rafting standard

Odsek: Boka/Srpenica 1–Trnovo 1
Težavnostna stopnja reke: II–IV
Zahtevnost aktivnosti: srednje zahtevno
Trajanje izleta: 2,5–3 ure vključno s prevozom in pripravami

Soča rafting standard

Rafting spust na odseku Boka/Srpenica in Trnovo ob Soči je klasični spust, ki se od mirnega začetka stopnjuje v adrenalinski zaključek. Štartamo v bližini veličastne Boke in se, obdani s čudovitimi razgledi, končno prebijemo do divjih brzic, ki nam poženejo kri po žilah.

Cena: 50,00 EUR

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si

Soča rafting celodnevni

Odsek: Lepena/Zmuklica–Trnovo 1
Težavnostna stopnja reke: I–IV
Zahtevnost aktivnosti: srednje zahtevno
Trajanje izleta: 5–7 ur vključno s prevozom in pripravami

Soča rafting celodnevni

Celodnevni rafting je pravi odgovor za tiste, ki bi radi Sočo spoznali podrobneje. Preveslali boste skoraj celo plovno pot v zgornjem toku Soče.

Ob dovolj visokem vodostaju reke se na raft vkrcamo že pri Lepeni, v Triglavskem narodnem parku, sicer pa z dogodivščino pričnemo pod tretjimi koriti Soče, v bližini vasi Kal-Koritnica. Naš cilj je Trnovo ob Soči.

Soča nam bo nekje dopuščala uživati v razgledih, drugje pa bo treba bolj poprijeti za veslo in s skupnimi močmi premagovati divje brzice.

Slikovita pot smaragdne lepotice nas bo vodila skozi Narnijo, kot pravimo kraju, kjer so snemali film Zgodbe iz Narnije mimo slapu Boka, ves čas pa bomo uživali v edinstvenem razgledu na okolico Soče. V zadnjem delu naše plovbe reka poskrbi za pravo avanturo, saj prične hitreje vijugati med skalami in poskakovati prek kamnov. S seboj vzemite prigrizek, saj si bomo ob Soči privoščili manjši piknik.

Cena: 65,00 EUR


Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si

Raft spust po naročilu

Po želji organiziramo tudi rafting spuste po naročilu. Ta ponudba je še posebej primerna v kombinaciji z drugimi aktivnostmi iz naše ponudbe. Spuste oblikujemo po dogovoru, ki bo naše predloge uskladil z vašimi željami.

Možne vstopne točke so:
Lepena, Zmuklica, Vodenca (sotočje), Čezsoča, Boka, Srpenica 1 in 2, Napoleonov most (Kobarid) in Kamno.

Možne izstopne točke pa so:
Vodenca, Čezsoča, Boka, Srpenica 1 in 2, Trnovo, Kamno, Tolmin.

Raft spust po naročilu

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si
comicsnake.com