Narava navdihuje mi vodimo
Kajak

KAJAK- POPOLNA KOMBINACIJA ADRENALINA IN ČUDOVITE NARAVE

Ne bomo lagali, spust s kajakom je naš ljubljenček. Že ob sami misli na kajak in Sočo se nam na licih raztegne nasmeh :-). Zato smo se tudi opremili tako, da se lahko na stabilnih “sit-on-top” kajakih po Soči spustijo tako popolni začetniki, družine in tisti, ki se prvič srečajo z divjo vodo. Bolj izkušenim pa lahko aktivnost izvedemo s klasičnimi zaprtimi kajaki. Sočo boste v tem športu najbolj začutili, kako vas vodi, pa tudi kljubuje vašim zavesljajem. Dobro se boste razumeli, če boste z njo sodelovali. Vodnik, ki je z vami v skupini v svojem kajaku, vam na začetku razloži osnove kajakaštva in potek izleta, med spustom pa vas usmerja in skrbi za vašo varnost.

Kajak spust Soča standard

Odsek: Boka - Srpenica 2
Težavnostna stopnja reke: I–III
Zahtevnost aktivnosti: srednje zahtevno
Trajanje izleta: do 3 ure s prevozi

Kajak spust Soča standard

V kajake se usedemo v bližini slapu Boka, kjer se s Sočo srečamo na njenem mirnejšem delu, proti koncu pa veslamo v globoki temno zeleni Soči, kjer nam ob številnih brzicah srce že hitreje poskoči.

Cena: 55,00 EUR

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si

Spust s kajakom po naročilu

Spust s kajakom po naročilu

Po dogovoru lahko organiziramo tudi kajak spust po naročilu.
Ta ponudba je posebej primerna v kombinaciji z drugimi aktivnostmi iz naše ponudbe. Spuste oblikujemo po dogovoru, ki bo naše predloge uskladil z vašimi željami.

Možne vstopne točke so: Lepena, Zmuklica, Vodenca (Sotočje), Čezsoča, Boka, Srpenica 1 in 2, Napoleonov most (Kobarid) in Kamno.

Možne izstopne točke pa so: Vodenca, Čezsoča, Boka, Srpenica 1 in 2, Trnovo, Otona, Kamno, Tolmin.

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si
comicsnake.com