Avtentično doživetje
Kajak avtentično doživetje

KAJAK POPOLNA KOMBINACIJA ADRENALINA IN DOŽIVETJA NARAVE

 

Med vožnjo s kajakom boste najlepše začutili lepoto brzic in iz prve roke spoznali, kako se spoprijateljiti z zahtevnim vodnim tokom, ki vas hkrati vodi in kljubuje vašim zavesljajem. Takšno izkušnjo privoščimo vsakomur!

EASY Kajak Spust Soča Classic A+

Odsek: Boka - Srpenica 2

Težavnostna stopnja reke: I–III

Zahtevnost aktivnosti: srednje zahtevno

Trajanje izleta: do 3 ure s prevozi

Odhodi: ob 9.00 in 13.00 (zbor 30 min pred odhodom)

Max. Število: 6 oseb

Cena: od 65 Eur / osebo

Cena vključuje: organizacijo, vodnika, osvežilno brezalkoholno pijačo, lokalno sladico, prevoz, tuš

 

AVTENTIČNA PONUDBA A+:

+ majhne skupine, osebni pristop in brez naglice

+ osvežilna brezalkoholna pijača

+ fotografije in video posnetki z aktivnosti

+ lokalna gourmet sladica

+ topel tuš

EASY Kajak Spust Soča Classic A+Napihljivi »sit on top« kajaki
so zaradi svoje stabilnosti in nezahtevnosti odlična izbira za popolne začetnike, družine in za vsakogar, ki se z reko Sočo srečuje prvič.

Vodnik, ki bo vašo skupino spremljal v svojem kajaku, vam bo na začetku razložil osnove kajakaške tehnike in potek izleta, med spustom pa vas bo usmerjal in skrbel za vašo varnost.

V kajake se vsedemo v bližini slapu Boka, kjer se s Sočo srečamo na njenem mirnejšem delu, proti koncu pa veslamo v globoki temno zeleni Soči, kjer nam ob živahnem toku srce že hitreje poskoči.

Individualni spust z edinstvenim napihljivim "sit-on-top" kajakom po reki Soči je nepozaben izziv, ki omogoča doživetje Soče v vsem njenem čaru. Za bolj izkušene, pa so na voljo tudi klasični zaprti kajaki.

Info: m +386 31 263 632   I bovec.info@gmail.com

DRUGI O NAS

To je bila super izkušnja in jo zelo priporočam! Šli smo na turo  s kajakom po reki Soči, ki je bila čudovita. Celotno osebje je imelo veliko znanja  in je bilo ustrežljivo. In z vsemi se je bilo lepo družiti. Vodnik nas je odlično naučil osnov in nam celo dal priložnost, da preizkusimo nekaj težjih tehnik veslanja po reki. Oprema je bila v odličnem stanju in prepričana sem, da neoprenske obleke niso bile še nikoli nošene. Po kajaku smo bili dobili osvežilno pijačo in okusno lokalno poslastico, bovški krafi (zelo okusni!). Bilo je vredno obiska  in rada bi se vrnila po več dogodivščin! To zelo priporočam za novince, družino, prijatelje in skoraj vse, ki se želijo dobro zabavati na čudovitem območju z odličnimi ljudmi.

comicsnake.com